Hand Sanitiser

Za razliku od tradicionalnih sredstava za dezinfekciju ruku na bazi alkohola koja rade samo dok su vlažni, Zoono molekule trajno se vežu za vašu kožu, stvarajući obrambenu barijeru (nanofilm) sastavljenu od milijun molekularnih “igala” koje uništavaju mikroorganizme do 24 sata.

Ubija 99,99% mikroorganizama, dermatološki testirano. To znači da Zoono Hand Sanitiser osigurava kontinuiranu antimikrobnu zaštitu tijekom cijelog dana samo sa jednom aplikacijom. Zaštita je postojana i nakon svakodnevnog pranja ruku. Kada usporedite proizvod koji radi nekoliko minuta s onim koji traje cijeli dan i koji je važan za praktičnost, kontinuitet zaštite i troškova, dolazimo do zaključka da uopće nisu usporedivi.

Gdje koristiti Zoono?
Bakterije, virusi, gljivice i alge mogu se naći bilo gdje u svakodnevnom životu. S našim širokim rasponom Zoono proizvoda, možete biti zaštićeni na poslu, u igri, na putu i na svim područjima doma. Industrije u kojima se Zoono trenutno koristi uključuju: postrojenja za punjenje, prehrambena industrija, klaonice, uslužni objekti, zdravstvene ustanove, wellness & spa, banke i bankomati, prijevozna sredstva i mnogi drugi.